+38 098 079 69 73   +38 (044) 288 5075    Open Policy Foundation

Новини

news-photo

Як школярам безкоштовно продовжити дистанційне навчання та отримати табель та свідоцтво

17/04/2022 15:09

Команда  проекту “Доступна освіта” спільно з Всеукраїнською онлайн школою “Науковий ліцей «Міжнародна зелена школа ім. К. Чурюмова» 24 лютого 2022 р. запустили волонтерську освітню платформу «Оборона дітей України». Вона дозволяє всім охочим безкоштовно приймати участь у навчанні за  програмою спеціалізованої освіти наукового профілю. Школярі, які мають доступ до Інтернету, можуть вчитись з живими викладачами в режимі реального часу за розкладом, який включає в себе предмети шкільної програми, а також авторські курси з ораторського мистецтва з Миколою Лисенком, мистецтва і математики, науково-популярні лекції з вченими,  спікінг клаби з носіями мови, Школу кіно і щоденні практичні заняття психологів з підтримки ментального здоров'я школярів.

 

Пропонуємо  учням всіх класів доступний шлях продовжити навчання та отримати табель та  свідоцтво за 4, 9,11 клас за стандартною програмою навчання (безкоштовно) або за програмою спеціалізованої освіти наукового профілю (за умовами ліцею). 

 

Як це зробити?

Крок 1. Зайди разом з батьками на сайт Наукового ліцею Чурюмова та ознайомтеся з інформацією про  Ліцеєй  https://www.cigs.com.ua/

 

Крок 2. Заповніть реєстраційну гугл форму

https://forms.gle/fRjAZ55haPf35ZrP7

Підтвердження про реєстрацію прийде на вказані в гугл формі пошту та месенджер. Після підтвердження реєстрації з вами зв'яжеться наш консультант.

 

Крок 3. Подайте необхідні документи для зарахування на навчання на пошту платформи govdok@cigs.com.ua або у доступних месенджерах

Перелік документів та заява

 

Заявку на продовження навчання та отримання державних документів можна подавати протягом усього поточного навчального року та після його завершення.

 

УВАГА! Випускники 9 та 11 класів, які планують приймати участь у вступній кампанії 2022, просимо врахувати що термін отримання свідоцтва про закінчення відповідного класу складає мінімум 2 місяці з моменту зарахування до Ліцею.

 

Крок 4. Навчайся дистанційно в Ліцеї

Очікуй на повідомлення від адміністрації Ліцею про зарахування та розпочинай навчання.

 

Крок 5. Отримай документ про освіту державного зразка

Наприкінці навчання особисто пройди річне оцінювання в Ліцеї (дистанційно).

Отримай документ про освіту:

 

СВІДОЦТВО про здобуття початкової  середньої освіти (4 клас)

 

СВІДОЦТВО про здобуття базової  середньої освіти (9 клас)

 

СВІДОЦТВО про здобуття  повної середньої   освіти (11 клас)

 

для інших класів - табель про закінчення навчального року.

 

Учні приєднуються до закритих Google Classroom, де відбуваються регулярні консультації для підготовки до річного оцінювання, здачі мультитесту, а також розміщено відеоуроки, презентації, тести, перелік додаткових посилань на освітні ресурси, веб-тренажер з підготовки до річного оцінювання.

 

Додатково ми пропонуємо психологічний та менторський супровід, консультації щодо особливостей вступної кампанії 2022 до університетів, коледжів, профтех закладів, профорієнтаційні консультації.

 

Реєстрація на навчання: https://forms.gle/fRjAZ55haPf35ZrP7

 

Якщо виникли питання телефонуйте за номером або пишіть у месенджери Вотсап, Телеграм, Вайбер:

+38 096 989 65 31 (для батьків школярів за кордоном) 

           +38 095 200 85 73 (для батьків школярів в Україні) 

Або пишіть на пошту govdok@cigs.com.ua 

 

Отримати документи державного зразка можна ще у Міжнародній українській школі ( http://uis.org.ua), яка має представництва в деяких країнах ЄС, інших.

Гаряча лінія МУШ +380990799252 (Whatsapp, Telegram)

 

Консультації здійснюються в координації з Міністерством освіти та Урядовою гарячою лінією.

 

Відгуки батьків та учнів про навчання на платформі “Оборона дітей України”:

 

“Дитина в захваті))) з вечора жде нові заняття.  Вчителі настільки цікаво та доступно пояснюють, що ті предмети які раніше не подобались, зараз відвідує з захопленням. ДЯКУЮ ЗА ТАКУ МОЖЛИВІСТЬ, навчання з Вами дуже цікаве. Дитина весь вечер переказує, що вивчила на уроці)))”

Мама слухача 5 класу, 15 березня 2022

 

“Дуже подобається системність і стабільність навчання. Стабільний розклад щодня, уроки розпочинаються щодня в один і той самий час. Сподобався урок з фінансової грамотності. Дуже сподобалась астрономія про чорні діри, а також біологія”.

Мама слухача, 26 березня 2022

 

“Дитина повернулась до вирішення математики, що успішно робила тривалий час, доки наша вчителька не  розлінувалась. В школу важко просиналась, а з вами навіть сама заводить будильник”. 

Мама слухача молодшої школи, 9 квітня 2022

 

“Я  дуже вдячна команді проекту за можливість навчатися, незважаючи ні на що. І моя дитина Вова, з Ооп( мовленнєві порушення) з задоволенням займався, відповідав на питання вчителя і потім всім розповідав як його хвалили, що нового він дізнався. Дуже сподобалась дитині математика де не тільки рахують а й пізнають цікаві факти із життя тварин, фінансова грамотність.

Здоров'я Вам!!!!”

Мама слухача молодшої школи, 15 квітня  2022

 

“Мира и здоровья! 

мы уже настолько с вами свыклись,  что уроки стали неотъемлемой частью жизни. Хочется что-то улучшить,  но даже в голову не приходит что. Нам всё нравится. Особенно нам дороги уроки в первые дни войны. Когда не знали что делать,  как себя вести, одно осознание того что у ребёнка будет урок как то придавало силы. А у нас были друзья,  и учеников было двое. И надо было видеть как эти мальчишки хотели петь, что то высказать на уроках. В этот момент они не думали о войне”. 

Мама школярів 5 і 6 класу, 16 квітня  2022

 

 

Організатори:

 

Науковий ліцей/пансіон "Міжнародна зелена школа ім. Клима Чурюмова"

ВГО "Поруч"

ГО «Фонд «Відкрита політика»

Інститут соціальної і політичної психології НАПН України