+38 098 079 69 73   +38 (044) 288 5075    Open Policy Foundation

Новини

news-photo

До уваги керівників освітніх центрів Донецької та Луганської областей, інших областей України

22/04/2021 19:13

Ви працюєте в освітньому центрі «Донбас/Крим-Україна» Донецької, Луганської  або інших областей? Є питання і немає відповідей щодо нормативки, квоти 2, порядку оформлення документів абітурієнтів з тимчасово окупованих територій?

 

А може, Вам потрібні нові навички з освітнього маркетингу та менеджменту в «хмарах»? І, головне, турбує, як в хаосі завдань не загубити власні сенси і чим заповнити антистресову валізу, щоб не зійти з дистанції, адже професійне вигорання – це питання номер один для освітян в умовах пандемії! 

 

Саме для ВАС за місяць до початку активної роботи освітніх центрів «Донбас/Крим-Україна» під час вступної кампанії-2021 ГО «Фонд “Відкрита політика”» за підтримки проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» організовує тренінг «Освітні центри «Донбас/Крим-Україна»: особливості вступної кампанії-2021».

 

До участі у тренінгу запрошуємо керівників та працівників освітніх центрів «Донбас/Крим-Україна», закладів вищої освіти, коледжів та ПТНЗ Донецької, Луганської та інших областей. 

 

Тренінг буде проходити на базі Міжнародної Зеленої школи (с. Космач Косівського району Івано-Франківської області).

 

Дати проведення:

 

1 сесія. 16 - 21 травня 2021 року для представників Донецької області та інших областей України. 

 

2 сесія. 22 - 27 травня 2021 року для представників Луганської області та інших областей України. 

 

Увага! Розподіл учасників між двома сесіями буде проведено з урахуванням логістики маршрутів трансферу! У зв'язку із протиепідемічними заходами буде здійснюватися прямий трансфер автобусом до місця проведення тренінгів та в зворотному напрямку. Одночасно, можливі зміни, обумовлені ситуацією із пандемією. Витрати на проживання, харчування, трансфер – за рахунок організаторів. Навчання – безкоштовне, деталізована програма буде надіслана зареєстрованим учасникам.

 

Програма тренінгу (40 год.):

 

https://docs.google.com/document/d/14-YZ4DLb_SoR3TA2J58o7rnJntQ3H98XVPmOvipNxXA/edit#heading=h.5opzdj19996v

 

Організатор  – ГО «Фонд «Відкрита політика», який реалізує проєкт «Доступна освіта для студентів з непідконтрольних уряду територій (підтримка державної гарячої лінії)», Міністерство освіти і науки України за підтримки проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні». 

 

Реєстрація на тренінг: 

 

https://docs.google.com/forms/d/1bctOvv5TIfar73v7uRAcCaunwbsExRNWZAQxQipJMrc/edit

 

Дедлайн реєстрації: 28 квітня о 23:59.

 

У зв’язку з обмеженою кількістю місць очікуйте підтвердження від організаторів про включення до групи учасників тренінгу та контакти координаторів до 31 квітня 2021 року.

 

За додатковою інформацією звертайтеся: Ірина, +38 (050) 255-39-68 (WhatsApp), dostupnaosvita.reg@gmail.com та слідкуйте за новинами 

 

Facebook-сторінка: https://www.facebook.com/OpenPolicyFoundation

 

Telegram-канал: https://t.me/dostupnaosvita 

 

Instagram: https://instagram.com/openpolicyfoundation