+38 098 079 69 73   +38 (044) 288 5075    Open Policy Foundation

Новини

  • news-photo
  • news-photo
  • news-photo
  • news-photo
  • news-photo
  • news-photo

Успішна стартап-компанія Sannacode разом з Фондом провели тренінг для учнів наукового ліцею

13/12/2018 19:41

Успішна стартап-компанія Sannacode разом з Фондом провели тренінг для учнів наукового ліцею

Стартаперство і SCRUM для школярів. ГО «Фонд «Відкрита політика» розпочав співпрацю з успішною українською стартап-компанією Sannacode. У грудні  представники обох організацій спільно провели тренінг для старшокласників – учасників Школи лідерів «Вертикаль» Київського науково-природничого ліцею №145, де навчаються потенційні інноватори, майбутні науковці, стартапери. Тренінг у межах освітньої платформи для сталого розвитку «Школа в природі» відбувся 8-9 грудня 2018 року в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді.

Засновниця і керівник компанії Sannacode Ганна Кармазіна розповіла школярам успішну історію своєї компанії, про те, як в Україні реалізувати цікаву ідею: що таке стартап, які складові успіху, маркетингові стратегії стартапу – від мрій до дій.

Представники Фонду «Відкрита політика» презентували інноваційні освітні програми Міжнародної зеленої школи для школярів та вчителів, а також продемонстрували систему ефективного тайм-менеджменту SCRUM, Baby SCRUM. А ще запросили ліцеїстів взяти участь у зимових сесіях Міжнародної зеленої школи, що знаходиться у Карпатах у с. Космач на Івано-Франківщині.

Реєстрація вже тут: 
https://tinyurl.com/yc2vpa38

Відеоролик «Цікава наука серед мальовничих Карпатських гір»:

https://www.youtube.com/watch?v=FywaKZntzrk

 

Фото – з сайту Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді