+38 098 079 69 73   +38 (044) 288 5075    Open Policy Foundation

Новини

  • news-photo
  • news-photo

Фонд взяв участь в Українсько-Ізраїльському інноваціному самміті 2018

23/11/2018 19:08

Безцінний досвід країни-стартапера Ізраїлю презентували засновники найуспішніших компаній 20 листопада 2018 року під час Українсько-Ізраїльського інноваційного самміту 2018, у якому взяв участь Фонд "Відкрита політика".

Кожен з успішних стартаперів, деякі з яких вже заснували великі кампанії, презентував свою історію і, головне, дав настанови, як українським стартаперам теж досягнути успіху і вивести свою країну на новий, інноваційний рівень розвитку.

На важливості співпраці обох країн наголосили Посол України в Ізраїлі Геннадій Надоленко, Посол Ізраїлю в Україні Joel Lion, Міністр освіти і науки Лілія Гриневич, заступник Міністра економіки Михайло Титарчук та інші.

Стартапери в різних сферах, бізнесмени, представники влади в інноваційному нетворкінгу залюбки обмінювались ідеями, досвідом. Під час Самміту представники Фонду «Відкрита політика» розповіли про власний досвід плекання інноваційної освіти – Альтернативну інноваційну школу для юних стартаперів Міжнародну зелену школу імені Клима Чурюмова та обговорили майбутню співпрацю із засновниками успішних компаній, стартаперами.

Інноваціям неможливо навчити, треба ризикувати і брати відповідальність на себе. Адже, за словами учасників Самміту, хто використовує інновації, завжди буде переможцем. Потрібно лише... не боятися.

Більше про Альтернативну інноваційну школу для юних стартаперів Міжнародну зелену школу імені Клима Чурюмова:

https://www.youtube.com/watch?v=FywaKZntzrk