+38 098 079 69 73   +38 (044) 288 5075    Open Policy Foundation

Новини

news-photo

Прес-конференція на тему: «Інформаційна кампанія щодо забезпечення рівного доступу дітей сходу України до середньої освіти»

31/08/2017 19:37

4 вересня 2017 року о 16:00 у Кризовому медіа-центрі «Сіверський Донець» відбудеться прес-конференція на тему: «Інформаційна кампанія щодо забезпечення рівного доступу дітей сходу України до середньої освіти».

Організатори: ГО «Фонд «Відкрита політика»».

Учасники: ЛІШИК Ольга Петрівна - заступник голови Луганської обласної державної адміністрації з питань соціальної та гуманітарної сфери, ЖДАНОВА Ірина Анатоліївна - керівник ГО «Фонд «Відкрита політика», канд. істор. наук.

Учасники прес-конференції розкажуть про інструменти забезпечення рівного доступу до якісної освіти дітям з тимчасово непідконтрольних Уряду України територій Луганської області, «сірої зони», а також про інформаційну кампанію на підтримку роботи Освітніх Центрів «Донбас-Україна», напрямки роботи військово-цивільної адміністрації Луганської області у 2017-2018 н.р. щодо всебічного забезпечення доступу до здобуття освіти в Україні мешканцям із «сірої зони», непідконтрольних територій.

На прес-конференції будуть також висвітлені питання про особливості дистанційного навчання цієї категорії дітей та про роботу «гарячої лінії» Фонду «Відкрита політика» в Луганські області.

Також будуть презентовані нові інформаційні продукти (постери, листівки, відео-інструкція), розроблені ГО «Фонд «Відкрита політика спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством інформаційної політики та Міністерством з питань тимчасово окупованих територій та ВПО:

1. Дорожня карта про здобуття професійно-технічної освіти за спрощеною процедурою через Освітні Центри «Донбас-Україна».
2. Дорожня карта «4 кроки для отримання середньої освіти в Україні».

Дата/час: 04.09.17 р. о 16:00.

Місце проведення: Кризовий медіа-центрі «Сіверський Донець» (м. Сєвєродонецьк, пр-т Центральний, 54).