+38 (068) 024 5169  +38 098 079 69 73        Інформація про літні сесії Міжнародної Зеленої Школи

Новини

news-photo

Фонд починає проєкт «Доступність освіти для студентів з непідконтрольних уряду територій (підтримка державної гарячої лінії)» за підтримки USAID

05/08/2020 11:40

Фонд розпочинає реалізацію  проєкту «Доступність освіти для студентів з непідконтрольних уряду територій (підтримка державної гарячої лінії)» за підтримки USAID


ГО “Фонд “Відкрита політика” продовжує програму “Доступна освіта”, розпочату в 2014 році з метою забезпечення доступу до освіти дітям і молоді, які постраждали від війни. В рамках цієї роботи підписано Меморандум з Міністерством освіти і науки та Урядовим контактним центром. В лютому 2020 гаряча лінія з питань освіти Фонду  “Відкрита політика” почала працювати як урядова. 


В липні  2020 розпочався проєкт «Доступність освіти для студентів з непідконтрольних уряду територій (підтримка державної гарячої лінії)» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) , проєкту «Демократичне врядування у Східній Україні». Цей проєкт спрямований на збільшення кількості студентів з непідконтрольних уряду територій в закладах вищої освіти України та кількості громадян з цих територій, які б стали свідками позитивних змін, спричинених державними реформами в Україні.


Діяльність сприятиме більш активному спілкуванню з молоддю з непідконтрольних Уряду України територій, просуванню гарячої лінії та інформації щодо освітніх можливостей в Україні, в т.ч. дистанційної освіти, посиленню процесу інтеграції відокремлених, маргіналізованих  або ізольованих груп населення.


В рамках проєкту передбачено  проведення інформаційної кампанії в 2020-2021 н.р., створення аудіо-, відео- роликів, банерів, покрокових інструкцій, просування сайту https://dostupnaosvita.com.ua, а також інституційна, технічна  підтримка  роботи гарячої лінії, навчання освітян та консультантів гарячої лінії, проведення прес-ланчів, інших інформаційних заходів.


Запрошуємо до команди проєкту «Доступність освіти для студентів з непідконтрольних уряду територій (підтримка державної гарячої лінії)». 


Відкриті вакансії:


-координатор 

- асистент

- PR-менеджер, експерт з комунікацій

- SMM-менеджер

- адміністратор сайту

- консультанти  гарячої лінії

- регіональний координатор.


Термін: серпень 2020-липень 2021


Вимоги до кандидатів:

- чітка мотивація працювати в соціальних, а не в бізнес проектах

- професійні навички відповідно до вакансій і посадових обов'язків

- інноваційність та ініціативність 

- вміння працювати в хмарах

- вища освіта (бажано магістр) , досвід роботи у відповідній сфері.


Перш ніж надсилати резюме, потрібно щиро відповісти чи ви Ви розділяєте наші  цінності: відповідальність, людяність, дружня комунікація, креативність, мужність визнавати свої помилки і говорити про проблеми, готовність вчитись, фокус на синергетизм,а не конкурентність, стресостійкість, гнучкість, емоційна врівноваженість,командна робота, готовність до багатофункціональності, акуратність, організованість, чітке планування та дотримання дедлайнів .


Необхідно також надати 2 рекомендації з попередніх місць роботи. 


Також запрошуємо на короткотермінове стажування у Фонд “Відкрита політика”. 


Надішліть резюме на адресу dostupnaosvita.com.ua@gmail.com. до 16 серпня 2020 р.  В темі листа вкажіть на яку вакансію Ви претендуєте або стажування.


Чекаємо вільних і дисциплінованих!