+38 (068) 024 5169  +38 098 079 69 73        Інформація про літні сесії Міжнародної Зеленої Школи

Новини

news-photo

Зустріч з Міністром освіти Ганною Новосад і Освітнім Кластером в Юнісеф: дистанційна освіта і ОЦ Донбас-Україна є пріоритетами

24/11/2019 20:36

Зустріч з Міністром освіти Ганною Новосад  і Освітнім Кластером в Юнісеф: дистанційна освіта і ОЦ Донбас-Україна є пріоритетами 


Фонд «Відкрита політика» продовжує адвокацію Освітніх Центрів «Донбас-Україна», дистанційної освіти, відновлення національної гарячої лінії.  17 листопада 2019 відбулася  зустріч учасників Освітнього Кластеру України з Міністром освіти Ганною Новосад . 


Учасниками зустрічі стали міжнародні партнери, керівники директоратів МОН та Фонд «Відкрита політика», який є національним партнером Кластера. 


Міністр наголосила на важливості підтримки дистанційної освіти . Також підтримала позицію Ірини Ждановоі щодо включення Освітніх Центрів «Донбас -Україна» в Стратегію Освітнього Кластеру (ОКУ), в План гуманітарного реагування.


18 листопала продовження обговорення відбулось в ЮНІСЕФ під час засідання ОКУ.


Ірина Жданова ще раз наголосила на важливості дотримання домовленостей і врахування позиції Міністерства освіти.  Як додатковий аргумент, вона продемонструвала аналіз звернень на гарячу лінію: 




Більш детально про це висвітлено в блозі на Lb.ua:

  https://ukr.lb.ua/blog/irina_zhdanova/442743_pro_rozbudovu_mostiv_shodi_abo_chi.html