+38 (068) 024 5169  +38 098 079 69 73        Інформація про літні сесії Міжнародної Зеленої Школи

Новини

news-photo

Запрошуємо на 5-денний тренінг – Осіння  Science&Digital [не]Школа у Міжнародній зеленій школі

06/09/2019 16:28

Запрошуємо на 5-денний тренінг – Осіння  Science&Digital [не]Школа у Міжнародній зеленій школі

 

Запрошуємо на 5-денний тренінг – Осіння  Science&Digital [не]Школа, який  відбудеться з 27 вересня по 2 жовтня 2019 року у Міжнародній зеленій школі в Карпатах

 

 

ГО «Фонд «Відкрита політика» 27 вересня - 2 жовтня 2019 року продовжує роботу над програмою Let’s Open Green STrEAM в осінній Science&Digital [не]Школі для освітян, студентів та старшокласників  на базі Міжнародної зеленої школи за підтримки Посольства Литовської Республіки в Україні і Програми розвитку співпраці та підтримки демократії Міністерства закордонних справ Литви!

 

Осіння Science&Digital [не] Школа для освітян, студентів та старшокласників у Міжнародна зелена школа 27 вересня - 2 жовтня.

 

У 2019 році за підтримки Посольства Литовської Республіки в Україні ГО «Фонд «Відкрита політика» продовжує роботу над програмою Let’s Open Green STrEAM!

 

Метою програми є розробка і впровадження моделі STrEAM освіти у систему формальної та неформальної освіти, забезпечення рівного доступу до інноваційної освіти дітям, молоді, незалежно від місця проживання (в т.ч. на неконтрольованих Урядом України територіях, вздовж «лінії розмежування», у високогірних районах та інших важкодоступних регіонах України).

 

         Запрошуємо освітян Луганської та Донецької областей, які вже пройшли GREEN STREAM тренінги та готові стати менторами/коучерами.

 

Окрім освітян ( в першу чергу , з педагогічних університетів, коледжів) запрошуються студенти та старшокласники. Вони пройдуть окремий курс навчання для підготовки асистентів вчителів, амбасадорів, які поширюватимуть ідеї GREEN STREAM, рівного доступу до інноваційної освіти в соціальних мережах.

 

Навчання є безкоштовним. Відбір здійснюється на конкурсній основі.

 

Тренінг спрямований на впровадження інноваційних методів STEM/STrEAM навчання, Digital/цифрових кейсів, здобуття медіа та Soft Skills, засвоєння інноваційних методів управління (SCRUM-менеджменту) під час організації освітніх інноваційних таборів.

 

         Тренінг буде складатися з трьох модулів:

  • Let’s Open Green STrEAM
  • Media&Digital
  • Soft Skills.

 

Також в рамках проекту заплановано створення мотиваційного відеоролика про методики STEM/STrEAM освіти на принципах openschooling, а до Дня вчителя, 4 жовтня 2019 року, буде проведено прес-ланч за участі освітян, дітей і молоді, молодих вчених, митців, політиків.

 

 

 

 

 

НАШІ ЦІННОСТІ

Нам важливо плекати команду небайдужих педагогів, які мають не лише потужний інтелект, а й перш за все, - добре серце. Тому дуже багато активностей спрямовано саме на виховання «людей добрих справ», на те, щоб вчителі і діти вміли працювати в команді і одне одному допомагали.

 

 

Наше гасло

Науку - для миру, освіту з любов’ю - кожному!

Міжнародна Зелена Школа імені Клима Чурюмова - це школа «без стін», в якій лабораторії працюють просто неба, а гірські шелест та пахощі, друзі поруч створюють особливу атмосферу, вільну від гаджетів та міського шуму. В ній вже 3 роки працює [не]школа для освітян, де пройшли навчання більше 100 вчителів шкіл, викладачів університетів/коледжів, працівників управлінь освіти з різних регіонів. Метою є створення команди небайдужих освітян для поширення інноваційної STrEAM освіти в основі якої є цінності милосердя, відповідальності, поваги до національної традиції та розмаїття.

 

 

ПРОГРАМА ТРЕНІНГІВ LET’S OPEN GREEN STREAM!

 

Нашою родзинкою є унікальний навчальний простір високо в горах, у селі Космач в Карпатах. Тут поєднуються традиційне мистецтво, екологічні цінності і STEM/STrEAM освіта, цифрове навчання. Програма формується з різних навчальних модулів. Обов’язковим є також #простір_ для_мрій: кава просто неба, майстерні з традиційного мистецтва, зустріч світанку в горах, вечірні гуцульські танці, споглядання водоспаду, спостереження зоряного неба, походи на полонину, інше.

 

  • 5-денна сесія включає три навчальні модулі, які визначаються в анонсі програми
  • Кожна сесія завершується Міжнародною конференцією “Від екології душі - до екології Всесвіту!”
  • Учасникам, які успішно пройшли навчання, видаються сертифікати, де вказується кількість годин (спільно зЛуганським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти)

 

Проект «Let’s Open Green STrEAM» відбувається за підтримки Посольства Литовської Республіки в Україні.

 

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/96vtkM7uNEe4AM2F6

 

Координатор осінньої сесії: Наталія Сарана,

0 (66) 031 48 10, sarana.nat.serg@gmail.com