+38 (068) 024 5169  +38 098 079 69 73        Інформація про літні сесії Міжнародної Зеленої Школи

Новини

  • news-photo
  • news-photo
  • news-photo

Ірина Жданова наголосила на потребі у впровадженні дистанційної освіти на зустрічі з Помічницею Генсека ООН Урсулою Мюллер

24/11/2017 21:15

Керівник Фонду "Відкрита політика" Ірина Жданова 17 жовтня у Краматорську під час зустрічі з Помічницею Генерального Секретаря ООН з гуманітарних питань Урсулою Мюллер наголосила на важливості розвитку в Україні дистанційної освіти, як єдиного інструменту отримання документів про освіту державного зразка школярами з тимчасово неконтрольованих і окупованих територій.

На цій зустрічі, присвяченій координації реагування ООН на гуманітарні проблеми в Україні, пов'язані з конфліктом, були також присутні координатор системи ООН в Україні Ніл Вокер, Директор Представництва ПРООН в Україні Янтомас Хімстра, Глава Управління з координації гуманітарних питань в Україні Інгрід Макдональд та Заступник Директора ПРООН по країнам Європи та СНД Растіслав Врбенськи.

«Забутий конфлікт» - так назвала пані Урсула Мюллер конфлікт на Сході України. Вона зауважила, що лише 25% гуманітарних потреб на Сході України сьогодні фінансується агенціями ООН. Метою її візиту стало вивчення гуманітарних потреб України та їх актуалізація на зустрічах в Нью-Йорку для збільшення фінансування.

Керівник Фонду «Відкрита політика» Ірина Жданова також надала пані Урсулі Мюллер аналітичну записку щодо потреб у впровадженні дистанційної освіти в регіоні.