+38 098 079 69 73   +38 (044) 288 5075

Новини

news-photo

Результати вступної кампанії-2021 для абітурієнтів з тимчасово окупованих територій

28/10/2021 11:53

(м. Київ) - 2 листопада 2021 року відбудеться пресконференція Міністерства освіти і науки України та ГО «Фонд «Відкрита політика»: «Результати вступної кампанії-2021 для абітурієнтів з тимчасово окупованих територій». Під час пресконференції буде озвучено дані щодо кількості вступників, які скористалися спрощеною процедурою вступу через освітні центри «Донбас/Крим-Україна», представлено діяльність Урядової гарячої лінії для абітурієнтів з ТОТ, обговорено основні проблеми цьогорічної вступної кампанії та перспективи на наступний рік. Також Фонд «Відкрита політика» презентує результати соціологічного опитування  «Вступна кампанія-2021: досягнення та перешкоди». В опитуванні взяли участь студенти з ТОТ, які вступили до закладів вищої освіти, вчителі та викладачі, які працюють з учнями/студентами з тимчасово окупованих територій, представники освітніх центрів «Донбас/Крим-Україна», керівники підготовчих курсів, відповідальні секретарі приймальних комісій.

 

Організатором пресконференції є Фонд «Відкрита політика» спільно з Міністерством освіти і науки України за підтримки проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

 

Спікери: 

  • Сергій ШКАРЛЕТ, Міністр освіти і науки України 

  • Ольга ХОЛОМЄЄВА, директорка державної установи «Урядовий контактний центр» 

  • Ірина ЖДАНОВА, виконавча директорка ГО «Фонд «Відкрита політика»

 

Час: 11:00  

 

Трансляція: сторінка МОН у Facebook та YouTube 

 

Представники ЗМІ можуть поставити питання за допомогою онлайн-форми до 16:00 год. 1 листопада. 

 

Організатори пресконференції - Фонд «Відкрита політика» спільно з Міністерством освіти і науки України за підтримки проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

 

Додаткова iнформацiя за телефоном: (063) 114-28-21, контактна особа – Аліна Логвиненко, комунікаторка Фонду «Відкрита політика».